Fira Natura Lleida 2017
Inicio 9 Eventos 9 Fira Natura Lleida 2017

XIX Edició de Fira Natura Lleida

Dins de Fira Natura hi trobaràs medi ambient i qualitat de vida, perquè des d’IPCENA-EdC treballem per reunir aquests dos conceptes en un mateix espai perquè no aconseguim entendre’ls l’un sense l’altre.

Cada any que passa, la província de Lleida coneix més la fira i la valora de tal manera que molts expositors han fidelitzat els visitants com a clients propis. Tot i això, els nous expositors són molt preuats perquè les novetats que porten són necessàries per anar millorant la fira.

Amb una mitjana d’aproximadament 10.000 visitants, més d’un centenar d’expositors i un centenar d’activitats, Fira Natura s’ha convertit, en els divuit anys d’història, en la fira de medi ambient i qualitat de vida més important de la província de Lleida i entre les tres més importants de Catalunya.

Com a valor afegit, Fira Natura compta amb la col·laboració de gairebé mig centenar de voluntaris que col·laboren per fer més agradable la visita a tothom que vulgui gaudir de la fira i d’ajudar als expositors en cas de tenir algun inconvenient. D’aquesta manera, Fira Natura es converteix en l’única fira ambiental de Catalunya gestionada i coordinada per una entitat ambiental i amb tant llarg recorregut.

__________________________________________________________________________________

Hola Amics,

Serem a Lleida els dies 3, 4 i 5 de Març d’enguany a Fira Natura, Camps Elisis (fira de Lleida) Av. President Josep Tarradellas, s/n

Punt de referència de medi ambient i qualitat de vida a Catalunya.

Ens trobaràs a l’estand B51. Us esperem !

Una abraçada,

Equip Nayadel